2021. június 08. – 20:48– Az Ikrek csillagkép fölé érkezik a Hold és a leszálló ágra fordul
2021. június 09. – egésznap itt lesz
2021. június 10. – egésznap itt lesz és  12:53-kor teljes lesz az Újhold

Júniustól kezdődik az Újhold előtti -2 nap. Az elengedő ereje ma és még 2 napig a legerősebb! Engedd útjára mindazt, ami már nem működik, nincs szükséged rá, kinőtted, megkopott, felesleges terhet jelent, nem fontos a számodra! Megkönnyebbülten és újult erővel tudod folytatni az életedet.

2021. június 11. – 09:23-kor új csillagkép fölé érkezik

A Ikrek levegő elemű, meleg + nedves. Uralkodó bolygója a Merkúr

Amikor a Hold az Ikrekben jár, eljött az ideje minden olyannak, amelyet szeretnénk gyorsan befejezni. Kedvező ilyenkor a hegyekbe kirándulni kisebb túrákat tenni, amennyiben az időjárás is úgy akarja. Aki szereti a madarakat, akár madárlesre is elmehet. Utazásra, közlekedésre és az ezekhez kapcsolódó ügyek rendezésére alkalmasak a napok.

Az Ikrek pozitív hatásai: eszes, éber, intelligens, író, közlékeny, kritikus, mozgékony, okos, sokoldalú, tudós, ügyes

Az Ikrek negatív hatásai: bizalmatlan, csalafinta, csaló, felületes, intrikus, hazudós, kapkodó, kényelmes, kétszínű, kíváncsi, megbízhatatlan, nyugtalan, pletykás

Testrészeink közül beszédképességünket, hallásunkat, idegrendszerünket, mellhártyánkat, nagyagyukat, tüdőnket, végtagjainkat, kíméljük meg a sérülésektől és műtéti beavatkozásoktól.

Zsír és virág napok

Táplálékunkban legyen olyan növény, amelynek a módosult virágát fogyasztjuk vagy akár kimondottan erre a célra termesztett ehető virág. A zsiradék adagolásával bánjunk óvatosan.

Háztartásunkban a sütés – a kenyérsütés is – a hosszabb szellőztetés, a fémtárgyak tisztítása: evőeszközök, lábasok, fazekak stb. és a takarítás megy könnyen, gyorsan és sikeresen.

Kertünkben ezek a napok alkalmasak olyan növények ültetésére, amelyeket a virágaikért kedvelünk.

Kényeztetésként javaslom az arcbőrünk alapos tisztítását kezelését, mert frissítő és különösen tartós lesz. A növő Hold támogatja, hogy mélyebb rétegekbe is könnyebben jusson el.