2021. október 27. – 11:08– az Oroszlán csillagkép fölé érkezik a Hold
2021. október 28. – egésznap itt lesz
2021. október 29.  –  egésznap itt lesz

2021. október 30. –  20:10-kor új csillagkép fölé érkezik

Előrejelzés:

  • Fogyóban van a Hold
  • Újhold november 06-án – fogyasztó, csökkentő, elengedő hatása addig erősödik és
  • november 09-ig a leszálló ágán halad

Az Oroszlán tűz elemű, meleg + száraz. Uralkodó bolygója a Nap

Amikor a Hold az Oroszlánban jár, kedvező az idő vállalkozásra és bármi másra, amit hosszú távra tervezünk vagy hosszadalmas kifutására számítunk. Legyen az munka, tanulás, szabadidő vagy nyaralás.

Az Oroszlán pozitív hatásai: bátor, éltető, hű, kifinomult, méltóságteljes, nyugodt, okos, öntudatos, ragyogó, szervező

Az Oroszlán negatív hatásai: despota, erőfecsérlő, gőgös, elbizakodott, hiú, hivalkodó, hűtlen, költekező, önző, pompázó, tekintélyféltő

Testrészeink közül a hátgerincünket és a hátizmainkat, a nagyagyunkat, a szívünket és annak működését, a testünk kémiai és fizikai erejét, a véredényeinket – elsősorban a szívünk véredényeit –, a férfiak a jobb szemüket, a nők a bal szemüket kíméljék, óvják a sérülésektől és a műtéti beavatkozásoktól. Amennyiben tehetjük ne szedjünk gyógyszert ezeken a napokon.
Fogyóban van a Hold.

Fehérje és gyümölcs/termés napok

Táplálkozásunkban a fentieket gyorsan és nagyon hatékonyan, a legkisebb energia felhasználásával és a bennük lévő tápértékek optimális hasznosításával dolgozza fel a szervezetünk.

Háztartásunkban minden, amihez tűzre van szükségünk, a sütés, a főzés, a szárítás, az aszalás és vasalás napjai lesznek.

Kényeztetésként javaslom a szaunát, az illóolajas fürdőt, a bőr- és körömápolást, a kéz- és lábápolást, a hajvágást, hajfestést, a tartós hullámot, a testradírozást, a szőrtelenítést, a talpmasszázst, mert szép lesz és tartós is, valamint a a meditációt.