1992-ben reflexológiából és fitoterápiából oklevet szereztem, azért hogy természetes gyógymódot alkalmazzak az akkor 6 éves kislányom nefrológiai problémájának megoldására. Az oktatóm Kelemen Gabriella volt.
A képzés során, az emberi test szerveit és a működési elvét dr. Donáth Tibor nevével fémjelzett Anatómia könyvből tanultuk. Igen, ez az a könyv, amelyből az orvostanhallgatók is elsajátítják az alapokat.
Anatómiából dr. Nagy Enikőnél vizsgáztam.

All-focus

2005-ben agydaganatot diagnosztizáltak nálam, amelyet a következő évben nyitott koponyaműtéttel távolítottak el. Fél év múlva, a kontroll alkalmával, örömmel újságolta az orvosom, hogy minden tökéletesen rendben van.

Nekem viszont bizonyosságra volt szükségem, mert addig is a fejemmel, a tudásommal dolgoztam és ezt kívántam folytatni.

Beiratkoztam a Baktai Ervin Asztrológiai Iskola 4 évfolyamos képzésére. Annyira jól sikerült a teszt, hogy 4 helyett már 3 esztendő múlva elkészítettem a szakdolgozatomat és diplomás asztrológus lettem.

All-focus

Megismertem, hogy a Világegyetemben miért

  • nincsenek véletlenek, hogy
  • minden mindennel összefügg és
  • mit jelent a szabad akarat.

Tudom, hogy a bolygók nem irányítják az életünket. A Földünkkel együtt az Univerzum alkotó elemei. Vannak földi értelemben vett tulajdonságai, mert van tömegük, mozognak egy kötött pályán a saját tempójukban. Van színük, formájuk és van “aurájuk”, vagyis mágneses erejük. A többségüknek van saját fénye is. A Nap, a Hold és a Vénusz, közismert néven Esthajnalcsillag, kivételével a többiek többnyire csak teleszkóppal láthatóak.

Ám van köztük egy huncut, amelynek nincsen saját fénye és mégis látható.

Ráadásul ő a leggyorsabb, ezért
– megmutatja magát minden nap,
– belelát az életünkbe és
– lehetőséget ad nekünk a sorsunk alakításában.

Többek között ezért is lett ő – a Hold – az érdeklődésem tárgya.