Miben segít neked a Hold, amikor a Vízöntőben jár?

Az idő kedvező azoknak a hosszútávú terveidnek a megvalósításába belefogni, amelyektől azt várod, hogy valami rossztól, kellemetlentől fog megszabadítani téged.

 

Milyen hatással van a testedre és lelkedre?

A Vízöntő pozitív hatásai: idealista, elvhű, meggyőződéses, nehezen befolyásolható

A Vízöntő negatív hatásai: bizalmatlan, elzárkózó, fantaszta, könyörtelen, különc, túlzó

Testrészeid közül az alkarod, alsó lábszáraid, a bokáid, a csontrendszered, a csontképződésed a fogad, könyököd, a mész-háztartásod, a térdünk, a vesetájékod, a tüdőd, a gyomrod, amelyeket óvnod kell a sérülésektől és lehetőleg elkerülni az operációjukat. Szemeid is gyengébbek, fáradékonyabbak lehetnek.

 

Mit egyél és mit tegyél zsír és virág napokon?

Táplálékodban legyen olyan növény, amelynek a módosult virágát fogyasztod vagy akár kimondottan erre a célra termesztett ehető virág. A zsiradék használatával legyél óvatos!

Háztartásodban a főzést, a sütést, a fémek tisztítását támogatja a levegő elem. A lakásban a takarításra és csinosítására is alkalmasak ezek a napok. A hosszabb és alapos szellőztetésre ideálisak a levegő elem napjai.

Kerti- és szobanövényeid közül a virágáért nevelt növényeket hatásos ilyenkor ápolni. A száraz ágak és elnyílt virágok levágásával várj még, mert ebben a szakaszban a növények nedvei felfelé törekszenek. Könnyű “kivéreztetni” őket.

Kényeztetési területeid közül az arcápolással, testradírral, arc- és szemtornával törődj elsősorban!
Engedj meg magadnak egy kis pihenést is, legyen időd regenerálódni! A felszálló ág a te energiáidra is hatással van.

 

Mindemellett

• felszálló ágán halad

A Vízöntő levegő elemű, meleg + nedves. Uralkodó bolygója a Szaturnusz.