Nem a színe teszi a Teliholdat 🤣

Nézzük meg, miért nem a színe teszi a Teliholdat.

Ott hagytuk abba tegnap, hogy

A Hold, tengereket megmozgatni képes ereje már önmagában is lenyűgöző. Gravitációs ereje minden földi élőlényre játszi könnyedséggel tud hatni, amiben víz van. Emberre, állatra, növénye.

Azt vallom, hogy mindegy, minek nevezzük, a Telihold az Telihold marad. Minden alkalommal átadja a földi életnek az energiáját aszerint, hogy melyik zodiákus jelben „lakik” éppen.

Igaz, hogy a Kékholdnak nevezett szituációt fel lehet ruházni mindenféle bűbájjal, de a lényeg, 4 hetente Telihold van.

Ezt pedig semmi, de semmi nem befolyásolja.

 • Sem az, hogy a „társadalmilag” használt naptár Julianus-e vagy bármi egyéb.
 • Sem az, hogy a Nap éppen melyik csillagképben jár.

Azt, hogy miként tekintesz rá, mire használod a Telihold exkluzivitását, rajtad áll vagy bukik.

Sok mindent mondanak/írnak az asztrológusok a neten és a médiákban egyaránt. Ellátnak ötletekkel a születési jegyedre hivatkozva. Néha még a legkomolyabbak is betévednek ebbe az utcába. Tisztelet a kivételnek.

Ezt én azért nem tudom elfogadni, mert egyetlen ember sem „vegytiszta” Kos vagy Mérleg, vagy bármelyik zodiákus. Valamennyi bolygó és az általuk uralt zodiákusok egészen eltérő és matematikailag szinte kiszámíthatatlan arányokban keverednek a szülöttben. Még az ikertestvérekben is, pedig az ő születési idejük esetenként csupán néhány perccel tér el egymástól.

Ezért én inkább azt javaslom, egy kis elmélyült gondolkodásra, magadba figyelésre szakíts időt a Telihold napján. Így tudod őszintén, lelkiismeretesen átgondolni, honnan jöttél – hol vagy most – merre menjél tovább azon az úton, amit úgy hívnak, hogy NAGYBETŰS ÉLET.

A Teliholdkor megtörtént önvizsgálat egyedi lehetőséget ad a számodra. A következőkben mondok néhány szempontot, hogy megkönnyítsem a dolgodat:

 • Tudod-e, miben kell változtatnod?
 • El tudod-e fogadni, el akarod-e fogadni a változást?
 • Addig rugózol egy problémán, amíg bármi áron meg nem oldod?
 • Van-e olyan feladatod, vállaltál-e olyat, amely felett már eljárt idő?
 • Van-e tárgyad, érzésed, ismerősöd, akit vagy amelyet már rég el kellett volna engedned?
 • Nyomja-e a lelkedet bármi, ami félre sikerült, de máig lezáratlan a helyzet?
 • Van-e „tehetséged” a túlzásokhoz?
 • Tudsz-e örülni annak, amid van?
 • Van-e régi beteljesületlen kívánságod?
 • Mi a legfontosabb a számodra az életben?
 • Mennyire számít neked, mit gondolnak mások?
 • Van-e „én-időd”?

Mint látod, ez nem egy telitalálatos totószelvény. 🤣 Ezek olyan kérdések, amelyekbe bármikor belefuthatsz te is az életed során. Esetleg már gondolkodtál is hasonlókon?

Ezek a saját kérdéseim, magamnak. Ezennel felajánlom neked, ha tanácstalan lennél, hol is kezdjed. Használd őket bátran! Nekem van ott még, ahonnan ezek jöttek.
Nem volt nehéz összegyűjtenem őket, mert a mi életünk olyan, mint ahogyan a  Fehérvár Áruház régi reklámja mondja: “Nálunk mindig történik valami.” Ez a valami lehet pofon egyszerű, de akár kemény dió is. Minden esetben dönteni, majd cselekedni kell, amelynek következménye lesz.

Az el nem végzett feladatok, a megoldatlanul hagyott helyzetek, az elodázott döntések bumerángként viselkednek. Amíg meg nem oldottad, le nem zártad, addig – időről-időre – vissza fognak térni.
Ez nem pedig nem véletlenül van így. Minden tett és esemény mögött áll valamilyen bolygó és a kötött pályáján – időről-időre – ugyanoda érkezik.  Ha ott maradt bármi rendezetlenül, ismét bele fogsz botlani,  amikor a Hold “rávilágít”. Bár lehet, a csomagolása más lesz és csak később ébredsz rá, hogy “ezt a filmet már láttad”.

Ha van saját kérdésed, akár több is, az nagyon szuper, hiszen az az igazi, mert az te vagy. Még az édesanyád sem ismer jobban téged, mint te magad. Ráadásul ő rózsaszín szemüveget visel. Még akkor is, amikor esetleg rosszallóan tekint rád.

Valamennyien útkeresők vagyunk itt a Földön. A világmegváltó ötleteid és gondolataid a Vízöntő lelkedből táplálkoznak. Ezt turbózza tovább a Vízöntős Telihold, akár kék, akár nem kék.

Engedd a Teliholdat a lelkedbe látni, hogy segíteni tudjon neked harmóniában, elégedettségben élni!

Mindent értesz? Szeretnéd a javadra fordítani a Telihold erőforrásait?

Ha úgy gondolod, a segítségedre lehetek ebben, írj nekem a madyeva@segitahold.hu címre!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .