A Telihold még mindig borzolja a kedélyeket

A tüzes jegyek – Kos, Oroszlán, Nyilas – érintettjei bátrak és harciasak, sőt gyakran túlzottan kockázat vállalók és vakmerők is. Ez hozza a feszült helyzeteket az életedbe. A Nyilas Telihold „érzelmi tüze” még mindig nem hunyt ki teljesen. A hamu alatt a parázs bármikor képes újra lángra lobbanni, amikor egy kis szellő éri.

Mi van az érem másik oldalán?

A Vénusz hétfői érkezése a Rákba az érzelmek irracionális túlfűtöttségét hordozza magában.
Kedden az Oroszlánba érkező Merkúr határozott, erős és kitartó, nem utolsósorban tüzes kommunikációt ígér. Egy ilyen hangulat sosem jó tanácsadó.

Ez azt jelenti, hogy mindaz, amit pár nappal korábban és még hétfő délben is – a túlfűtött érzelmektől vezérelve, hatalmas lelkesedéssel –megvalósíthatónak láttál, lassan, de biztosan, a rózsaszín köddel együtt, elszáll.

Atyavilág! Mi jöhet ki ebből?

Annyi kényes, érzékeny és zavaros szituáció van jelenleg a levegőben, no meg a köztudatban, hogy bármelyiknek csak egyetlen szikra is elegendő, hogy nagyobb bonyodalom vagy baj kerekedjen belőle.

Marad a fájdalmas csalódás és a sebek nyalogatása. Ezen sajnos az sem fog segíteni, hogy biztos vagy benne, hogy azt tetted, amit kell.

Mit tehetsz ilyen esetben?

Előtte sokkal jobban fontold meg a lépéseidet, mint bármikor máskor tenni szoktad azt.

Utána – elemezd, vond le a következtetéseket és legközelebb az elemzéssel kezd, mielőtt bármibe is fejest ugranál, csak azért, mert „olybá tűnik, hogy”… Enélkül a semmiért kockáztattál.

Persze lehet ellene ágálni, kapálózni, de manipulálni, azt bizony nem lehet.

Ez sem tart örökké ugyanúgy, ahogyan 150 év alatt sem váltunk törökké. Minden akkor jön az életedbe és akkor is távozik, amikor annak a rendelt ideje van.

Mi van a Hold napos oldalán?

A Rákba érkező Vénusz hoz egy kis enyhülést a Rákoknak, no meg a velük szemközt, a „bot” másik végén található Bakoknak. Rájuk is fér, mert a Plútó már egy ideje nem hagyja őket békében.

A Merkúrról tudnod kell, hogy életed azon területén, ahol ő jár, elhalmoz ötletekkel. A keddi Oroszlánba lépésével ezek az örömök azokra várnak, akiknek a születési képletében a Nap, a Hold vagy Ascendens az Oroszlánban található.

Mondjuk úgy, hogy kóstolót kapnak mindabból, amit majd az Oroszlánba érkező Nap fog nekik felkínálni – július 22-től.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .