2023. A Mars éve

Az ősi asztrológiai számítások szerint a 2023. esztendő a Mars éve lesz.

Kezdem azzal, hogy a Mars tűz elemű. Forró és száraz, valamint férfias minősítést kapott.

Mi jellemző még a Marsra?

A küzdelem, az akarat, a fizikai erő, az energia. Az akaratodat, a cselekvőképességet, a bátorságodat, a céltudatosságot, de az indulataidat is tőle kapod.

  • Ez megjelenik a születésed pillanatáról készült polaroid képen, vagyis a horoszkópodban. Akkor is, ha nem ebben a csillagjegyben születtél. A 12 legfontosabb életterület valamelyikében tudom, hogy ott van.
  • Aztán érezni fogod a hatásait a többi bolygóval és a Holddal létrejövő kapcsolataiban, fényszögeiben.
  • Befolyásolni fogja a másokhoz való viszonyulásodat, mert őket is érik mindezek a hatások.

A Mars az Infortuna Minor, magyarul a kisebbik kártevő, ahogyan a régiek elnevezték.

Nem is gondolnád, hogy mennyire találó ez az név.

Köztudott, hogy a hagyományok szerint isteneikről nevezték el a bolygókat őseink. Így lett ez a bolygó a háború istenének megszemélyesítője. Ezért kapcsolatban áll a fizikai testet érő sérülésekkel, a vérzéssel járó sebesülésekkel. Hozzá tartoznak a foghúzások, a műtétek és a balesetek is.

Csak megemlítem, hogy lassan 1 éve lesz, hogy a szomszédban kitört a háború.

2022. október 30-tól volt hátráló mozgásban a Mars.

E bolygó hátráló mozgása azt is jelenti, hogy a elfogyhat az ember lányából/fiából tetterő, a küzdeni akarás. Úgy mondhatnám, kialszik a tűz, elfogy az energia.

Több lesz a türelmetlenség és az agresszió.

Amikor curikkolni akkor éppen az Ikrekben tartózkodott a Mars.

Kérlek, emlékezz csak vissza rá! Október 30. óta

  • mennyi balesetről,
  • postahivatalok bezárásáról,
  • az erőszakos bűnesetekről,
  • a szomszédban folyó háborúban a frontok alakulásáról

mennyi hír jutott el hozzád? Nemcsak itthoni, de a világ bármely részéről szóló.

A balesetek, a szomszédok és a hírek azért tartoznak ide, mert az Ikrek – ahol éppen hátrált a Mars – a közlekedés-, hírközlés, valamint a szomszédok is, mint emberi kapcsolatok, a Mars “érdekeltségei”.

Ha nagyon szigorúan és szorosan nézzük, akkor még az elmúlt hetekben benne volt a keze az informatikai anomáliákban is. Hiszen az internet, a telefon és társai is kapcsolatteremtő eszközök. Bár szorosan nem a Marshoz tartoznak.

Képzeld csak el, ha ezt mind meg tudta tenni úgy, hogy az Ikrekben nincs is otthon, gyenge erőben van, akkor mit fog alkotni, amikor ismét előre néz és halad!

A bolygók hátráló mozgása egyfajta gondolkodási időnek is tekinthető. Arra való, hogy elő kell venni az eddig halogatott, szőnyeg alá sepert dolgokat és megtenni a szükséges lépéseket, de legalábbis egy ütős stratégiai tervet célszerű kidolgozni a megoldásukra.

Lehet, hogy fájni fog, de magadtól teszed meg. A Sors előbb-utóbb rá fog kényszeríteni. És akkor nem lesz pardon. Inkább nézz szembe vele most!

Úgy képzeld el, mint a fogfájást.  Jó hosszú ideig képes vagy elviselni, ha félsz a fogorvostól. Mindenféle tüneti kezelést kitalálsz, kipróbálsz. A vége mégis csak az lesz, hogy ki fogják húzni a fogadat, ami ekkorra már totálisan be van gyulladva. Az mennyire fog fájni, szerinted? Inkább nézz szembe vele most!

Ha van restanciád, írd fel egy tiszta üres papírra,

  • gondold végig, mi a legrosszabb, ami történhet, ha nem te és nem most oldod meg;
  • ha csak 1 ilyened van, akkor könnyű a helyzeted, ám, ha többet is begyűjtöttél, akkor kezdjed azzal, amitől a legjobban félsz.

Talán furcsa, talán riasztónak tűnik számodra ez az ötlet.

Miért ezt a megoldást javaslom?

Ez a legjobb, amit ilyenkor tehetsz, mert az így szerzett tapasztalataid adják majd az erőt neked a továbbiakhoz. A legnagyobb felismerésed az lesz, ha ez volt a legnehezebb, akkor gyerekjáték lesz ezentúl bármit megoldanod.

Útravaló

Tegyél mindent akkor, amikor annak a rendelt ideje elérkezik és béke lesz a lelkedben! És, ha mégsem sikerülne? A következő mondatban van a megoldás.

“Nem sok olyan dolog történhet velünk a nap során, amit egy kis csoki ne tudna megjavítani.” /Bill Sullivan/

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .