Amit kevesen tudnak a Holdról

Sokan sok mindent tudnak a Holdról. Még többen tudni vélnek dolgokat róla.

Mindent IS azonban nem tudhatunk, hiszen a robotizáció korát éljük és már rég nem a polihisztorokét.

Az Univerzum hatalmas és mindig ugrásra készen várja, hogy támogasson Téged a különleges képességeivel, a mérhetetlenül nagy tudásával, és a herkulesi erejével.

Ezt csak akkor tudod a magad hasznára fordítani, amikor mindent akkor teszel, amikor annak eljött az ideje. A Hold az, aki biztosítja neked az itt és most varázslatos erejét.

Azt azonban előre elmondom, ha azt várod tőlem, hogy csak el kell képzelned, kérned kell és megkapod, akkor bizony csalódni fogsz.

Csacsiság azt gondolni, ha kérünk, akkor az ölünkbe pottyannak a jó dolgok, „mert megérdemeljük.”

Annál sokkal fontosabb és értékesebb az életed, hogy csodavárásra pazarold a drága idődet!

Akkor mégis, hogyan csináld?

Csupán csak úgy használd a saját teremtő erődet, hogy közben tudod, mindennek megvan a maga ideje az Univerzumban!

Ez az idő a Holdunk formájával, helyzetével és haladási irányával szoros összefüggésben áll.

És igen, ennek a tudásnak – a hétköznapi életed kis- és nagy eseményeinek/történéseinek kézben tartásához – 15 éves szakismereteimet és személyes tapasztalataimat szeretném felajánlani Neked.

Hiszem és tudom, hogy a legtöbb, amit tehetek érted, hogy őrzöm a legjobbat a múltból és hozzáteszem a legjobbat a jelenből. Ezért azt tekintem küldetésemnek, hogy megmutassam neked, miként érhetsz el naponta sikereket a Hold támogató erejének alkalmazásával.

Miből adódik a Hold különleges képessége?

Amihez a Napnak 365 napra van szüksége, azt a Hold havonta képes megteremteni. Ezért a Hold mágneses hatásai 12x gyakrabban jelentkeznek az életedben.

Csak a 2 leglényegesebb dolgot említem, amelyek miatt az élőlényekre nagy hatással bír – az árapály jelenségen túlmenően is:

  1. Egy kontinentális léptékű víztömeg mozgását képes kiváltani. Ez a folyamat lezajlik növényben, állatban, emberben egyaránt.
    Az emberi testnek, több mint a fele víz. Életkor és nemek függvényében ez az arány, mintegy 50-60-70 %. Persze, hogy a törékeny emberi testben is játszi könnyedséggel tudja mozgatni a víz-készletet.
  2. A Földünk égi kísérője, a legközelebb kering a bolygónkhoz. A Hold mágneses rezgései szinte akadálytalanul jutnak el hozzád. Ezért aztán A Hold haladásának következményét, közvetlen közelről, a saját bőrödön, valamint a környezeted változásain és viselkedésén érezheted.

Az Univerzum így is úgy is hat Rád, ha törődsz vele, ha nem.

Ez alól Te sem vagy kivétel.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .