A legnépszerűbb alternatív diagnosztikai módszer

Az íriszdiagnosztika, más néven iridológia, az alternatív gyógyászat egyik legismertebb- és legnépszerűbb módszere.

Magyarországon, a GfK Hungária Egészséggazdasági Monitorának felmérése szerint, az íriszdiagnosztika a legnépszerűbb. Vezet az alternatív gyógyászati módszerek között.

Az eljárás alapja, hogy a szivárványhártya felületén látható színek, minták és a szem egyéb jellegzetességei információkat hordoznak az egészségi állapotodról és a betegségekre való hajlamaidról.

“Az emberi szem tükör, csak kell tudni olvasni benne.” (Wass Albert)

Az emberi test “képeskönyve” az írisz, a szivárványhártya. Olvasása, értelmezése rengeteg tudást és tapasztalatot igényel.
Az íriszdiagnoszták világszerte az írisztérkép segítségével állapítják meg, hogy egy szerv egészséges-e vagy sem

Az írisztérkép elkészítéséhez ma már – szerencsére – számítógépet is használhatunk. Ezt és az internet adta lehetőségeket kihasználva, néhány elkötelezett orvos és tudós  összefogásának eredményeképpen született meg a biometrikus egészség elemzés különleges eszköze és módszere. Megalkottak egy olyan rendszert, amely már több földrészen működik sikeresen.

Egészségügyi központokban – napi rendszerességgel – több ezer készüléket használnak folyamatosan. Így már több millió tapasztalatot gyűjtöttek/gyűjtenek össze és tárolnak a központi szerveren. Az újonnan készült írisz képet ezekkel az adatokkal hasonlítják össze és vonják le a következtetéseket. Olyan ez, mintha több millió orvos egyszerre tartana konzíliumot, megsokszorozva ezzel tudásuk legjavát a kimagaslóan  legjobb eredmény érdekében.

Fontos segítőtárs, mert gyorsan dolgozik. Kb. 10-15 perc alatt kész az elemzés, kinyomtatva, kézzel foghatóan, feketén-fehéren. Számításai precízek, megbízhatóak.  A polaroid fényképhez hasonlóan, a szervezet pillanatnyi állapotát tükrözi. A sikerhez, ez még mindig nem elég! Elengedhetetlen hozzá a hivatás tudat, az emberszeretet, az empatikus készség, a segítő-jobbító szándék, a pozitív gondolkodás… az EMBER. Aki  megmutatjami a teendő az egészség megtartása, visszaállítása, megőrzése – egy szóval kórmentesítése – érdekében. A Biyovis ezért adta hozzá a nevét, jól képzett szakember gárdáját és a teljes termékpalettáját.

Európában kizárólag a Biyovis rendszerén keresztül érhető el mind azok számáraakik méltósággal és bizakodóan tekintenek előre a jövőbe és tudják, hogy 20-30-40 év múlva is aktívanproduktívan akarják élvezni az életüket. Fittenegészségesen, egészségtudatosan 60 éven túl is.

Biztosítani akarod, hogy hosszú távon rendben menjenek a dolgaid? Csupán egyetlen biztonság létezik, amelyik a számodra megfelelő. Az, amelyet Te magad teremtesz meg.
El tudod képzelni, hogy képes vagy folyamatosan javuló életet teremteni? De még mennyirehiszen amire odafigyelsz, az javulni fog!

Gondoltad volna, hogy Vas megyében született 1826-ban az íriszdiagnosztika magyar feltalálója, egy természetgyógyász-orvos. Ki ő és minek köszönhetjük a felfedezését?

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .