Amikor a Hold a Halak csillagkép fölé lép

A Hold átlép a Halak csillagkép fölé 25-én 22:19-kor. Mivel most éppen lassabban halad az átlagnál, ezért 26-27-én egésznap itt lesz majd.

Az ekliptika utolsó csillagképe ez. A körforgás azonban nem áll meg. Lesz következő jegyváltás. 😃

25-én Hold-Merkúr – Már az előző jegyben elkezdődött (a leírását ott találod). Legyél türelmes, fogadd el, hogy döcögnek a dolgok! 26-án délután vége lesz.

26-án Hold-Uránusz – Csak óvatosan a váratlanul, mint a szikra, kipattanó ötletekkel! A hátráló Uránusz megzavarja a megérzéseket, ezért könnyű túlzásokba esni. 27-én hajnalig.

Hold-Neptun – A sorozatos félreértések és a mindent elborító rózsaszín köd fényszöge ez. A fontos, sorsfordító döntéseket és a másokról alkotott véleményeket el kell halasztani. 28-án hajnalban vége.

27-én Hold-Jupiter – A csapatmunka összhangját hozza el. Érdeklődj őszintén a másik ember, egy barát, egy családtag vagy munkatárs hogyléte iránt, valamint a véleményük iránt is!

Hold-Vénusz – Az érzelmek túlcsordulását idézi elő. Villámgyorsan lesz belőle vásárlási, túlköltekezési kényszer. Bankkártyáidat hagyd otthon és a webáruházak is felejtősek!

Hold-Szaturnusz – Józan türelemre int és a gyakorlatias gondolkodásra ösztönöz az üzleti- és magánéletben egyaránt. A külső és a belső rend megőrzését támogatja.

Hold-Plútó – A saját akaratból történő megújulást támogatja az élet valamennyi területén. Adj lehetőséget az új gondolatok, eszmék, érzelmek és módszerek sikerének.

A testrészeink közül a lábfejünket és a talpunkat érinti a Hold helyzete. Jól jön egy kényeztető, de nagyon óvatos láb- és talpmasszázs. Aki álló munkát végez vagy reggeltől estig jön-megy, helyezze magát kényelembe, amint teheti és polcolja fel a lábait!

Szénhidrát és levél napok jönnek.

Étkezések során inkább több levél féleséget és kevesebb gabona származékot fogyasszatok!

Kertben eljött a víztárolók és kerti csapok téliesítése. A szobanövények most több vizet tudnak hasznosítani.

A háztartásban minden munka jól működik, melyekhez vízre van szükséged.

A kényeztetésre a külső és belső hidratálásra koncentráljunk. A frizura készítésre a teljesen alkalmatlanok a víz napok.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .