Amikor a Hold a Kos csillagkép fölé ér

Az előző jegyben majdnem 60 órát töltött a Hold, mielőtt 28-án, 9:45-kor be fog lépni a Kos csillagkép fölé.
A hónap elején járt már itt és akkor ott volt a Telihold. 3 nap múlva pedig ismét Telihold lesz, egy másik jegyben.

Tedd, amit tenned kell és tedd most!

28-án Hold-Vénusz – 27-én kezdődött (a leírását ott találod) és 29-én hajnalban ér véget.
Hold-Szaturnusz – 27-én kezdődött (a leírását ott találod). Józan türelemre int és a gyakorlatias gondolkodásra ösztönöz az üzleti- és magánéletben egyaránt. A külső és a belső rend megőrzését támogatja. A koradélutáni órákban vége.
29-én Hold-Vénusz hajnalban vége lesz a 27-én indult hatásnak (a leírását ott találod).
Hold-Mars – Bosszú, düh, irigység, zaklatottság, zavarodottság. Az érzelmek/érzések felerősödnek, benne van a pakliban, hogy kirobbannak. DE: valószínűbb, hogy nagyobb lesz a füstje, mert a Mars „lángja” hátráltatott.

Hold-Jupiter
 – Az érzelmek túl inspirálóak, lelkesítőek és könnyen magukkal ragadnak. Hiszen a Jupiter mindig nagyban gondolkodik. Az éremnek és a lónak is legalább 2 oldala van. 😃
Hold-Plútó – Már nem agresszív vagy durva, mint 22-23-án volt. A kora esti óráktól Inkább az ok nélküli elzárkózást, visszahúzódás utáni vágyat támogatja. Régi viselkedés minták, a “mondj igazat és betörik a fejed” akadályozzák az őszinte viselkedést. 30-án a késő esti órákra enyhülni fog és elmúlik.
Hold-Szaturnusz – Szomorú érzések, gondolatok, fájdalmas emlékek, temetői hangulat. Zaklatott és zsörtölődős érzéseket vált ki. Tartani fog az országos temető látogatási hétvége után is.
30-án Hold-Merkúr – Ez az érzelem és értelem találkozása. Esélyes, hogy az érzelmek győznek a logikával szemben, mert a Merkúr „értelme” éppen meghátrál.
Az érintett testrészek az arc, a fej és a koponya. A Telihold ideje alatt a foghúzás nem javallott.
Fehérje és gyümölcs/termék napok.
A táplálkozásunkban a fehérjék és a gyümölcsök és egyéb termések legyeneknek többségben.
A háztartásban a sütés, a főzés, a gyümölcs/termés hővel történő tartósítására alkalmas az idő.
kertben a csipkebogyó begyűjtésének, amennyiben már megcsípte a dér és a talaj tápanyag utánpótlásának, valamint a gyümölcsfák telepítésének ideális napjai jönnek.
Kényeztetésként a körömápolás a tanácsos, mert szép lesz és tartós.
Azok az édesanyák, akik a baba elválasztását, a gyermekorvos és/vagy a védőnő tanácsára már elkezdték, és a folyamat vége felé járnak, a sikeressége érdekében, az szopizás utolsó napját időzítsék október 31-re, mert akkor lesz Telihold!
0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .