December – 1-2 extrával

November 21-én a Nap belépett a Nyilasba.

Minden hónapban a Nap jegyváltása fontos esemény, mert a következő hónap alaphangulatát fogja megadni. Úgy van ez, mint a színházban. Akit a Fővilágosító a fénycsóva fókuszába állít, az a főszereplő.

Az tény, hogy Jupiter-Plútó-Szaturnusz továbbra is együttállnak még, előre haladnak és éppen 5° van a két szélső bolygó között. Lassú járású mivoltuk miatt, nehezen szakadnak el egymástól.

Az 1. hét: A november 29-i Telihold hatásával indul a december.
A december 2. csak az egyszerűbb, átlagosnak számító ajándékok vásárlására, továbbá a programokkal kapcsolatos logisztikai tevékenységekre alkalmas nap.
3-án felcsillan egy halvány fénysugár mert a Plútó-Hold kapcsolatnak vége lesz.
Majd 4-én, ebéd után, a Jupitert és a Szaturnuszt is elhagyja Hold. Ez a délután, valamint az 5. és a 6. alkalmas az értékes, drága ajándékok megvásárlására.

A 2. hét szerdától – 7-8-9-10-én – olyan napok lesznek, amikor nagyot tévedhetünk vásárlásaink során. Csak alapvető cuccokat vegyünk és akkor is erősen fókuszáljunk arra, amit kiválasztunk.
A bennünket hónapok óta sakkban tartó számok csökkenése fokozatosan, láthatóan elindul.
Ez azonban az a fény is lehet az alagút végén, amelyről kiderül, hogy egy szembejövő mozdony.
Ez még közel sem a rossz dolgok vége. Szükséges, hogy megőrizzük a nyugalmunkat, körültekintőek maradjuk.

A 3. héten 11-12. a spájzolás napjai. Most kell feltölteni a kamrát és/vagy a hűtőszekrényt és a fagyasztást, illetve fagyasztott termékek beszerzését is erre a napra időzítsük.
Az az érdekes helyzet áll elő 13. Ezüst vasárnapra, hogy semmiféle vásárlásra nem lesz alkalmas ez a nap. A legjobbat azzal tesszük, hogy otthon maradunk.

A 4. hét Újholddal kezdődik 14-én és a hozzákapcsolódó testi-lelki fáradsággal. Amennyiben megtehetjük, ekkor is maradjunk otthon. Akinek muszáj mennie, legyen a szokásosnál is óvatosabb és körültekintőbb, minden tekintetben.
15-én a Jupiter és a Szaturnusz kikerül a Plútó hatóköréből és hamarosan átlépnek a Vízöntőbe.
A hét második felében, a 17-18-19., kedvez a különcleges dolgok vásárlásának.
19-én megérkezik a Jupiter és a Szaturnusz a Vízöntő 0°-ra.
A 20. vasárnap jó program lehet az ajándékok becsomagolása is, de arra is remek alkalom, hogy megkérdezzük akár a nagyszülőket, rokonokat vagy bárki idős ismerőst, hogy miben tudunk segíteni nekik.

Az 5. hét elejét fordítsuk önmagunk ünnepre hangolódására. Lelkifurdalás nélküli, de őszinte tükörbe nézéssel, mert ezzel turbózni tudjuk az immunrendszerünket.
21-én a Jupiter-Szaturnusz fényszög kapcsolatba kerülnek a Holddal. Ez, sajnos okozhat még izgalmakat a vírushelyzettel kapcsolatosan. Mozdony vagy nem mozdony?
Teljen a 24-25-26-27. a tiszta szeretet, a béke és nyugalom felemelő érzésével!
28. és 29. A helyzettől függően már a szilveszteri készülődés ideje.
30-31. Nagyon elővigyázatosan ünnepeljünk, mert 30-án Telihold a csúcson és a hatása áthúzódik 31-re is. A körültekintő és tapintatos viselkedés elengedhetetlen kelléke legyen a 2020-as esztendő búcsúztatásának.

Továbbra is figyeljünk egymásra és vigyázó szemünket le ne vegyük szeretteinkről!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .