Teliholdas szép napot kívánok!

Mozgalmas lesz ez a hétvége. Három szempontból mindenképpen, úgy általánosságban nézve. Három a magyar igazság és +1 a ráadás. 😀

1./ November 29. Advent 1. vasárnapja – fellobban a várakozás gyertyáinak 1. lángja. Utcákon, tereken, otthonokban és az emberek lelkében egyaránt.

2./ Délben, ¾ 1-kor, elkezdődik a növő Hold távkapcsolati randija a Nappal. A Hold ekkor még a Bikában van. Látó- és hatókörön belül lesznek, december 1-én reggel 8 óráig. Még ma este 5 óra után megérkezik az Ikrek csillagkép fölé a Hold.

3./ November 30. A Hold eléri a növekedésének a tetőpontját (kulminál). Telihold lesz – fokra és fokpercre pontosan (egzakt) délelőtt fél 11-kor – és elkezdődik a legfürgébb égi kísérőnk fogyatkozási időszaka, még akkor is, ha számolunk a +-2 napos szabállyal.

Matekozzuk csak ki ezt a +-2 napot!

Látó- és hatókörbe kerülnek 29-én 12 óra 45 perckor.

Egzakt lesz a kapcsolat 30-án 10 óra 30 perckor. Ehhez kellett nekik 21 óra 45 perc. Ez 2 óra 11 perc híján 24 óra.

Kibontakoznak egymás karjaiból december 1-én, reggel 8 órakor. Ez további 21 óra és 30 perc, amelyből csak 2 óra 30 perc hiányzik a 24 órából.

Tehát megállapíthatjuk, hogy mázlisták vagyunk, mert ez most nem éri el a, sem előtte, sem mögötte az 1 napot. A vérfarkas hamarabb kiköltözik belőlünk. 😀

Ettől kezdve már leszálló ágban folytatja tovább az útját, egészen Luca napjáig.

A hármas együttállás szereplői egyenként kiszállnak a kapcsolatból. Először a Jupiter, majd a Szaturnusz. Az utolsó a Plútó lesz.

29-én Hold-Jupiter – A 28-án kezdődött elégedettségünk alább hagy, mert látjuk, még nincs minden rendben, pedig a Jupiter harmonikus fényszöge nagyon el akarta velünk hitetni. Nulla óra 10 perctől szűnik a hatása, más lesz az optikánk.

Hold-Szaturnusz – Szintén 28-tól óvott bennünket és segített a nehézségek elviselésében. Reggel 5 órakor ennek is vége.

30-án Hold-Neptunusz -Délután fél 5-től naiv, ábrándozások és a kusza gondolatok megzavarhatnak bennünket. Fokozottan ügyeljünk a tisztánlátásunkra!

Hold-Mars – Délután 4 órától segíti az ötletek, az elhatározások gyors megvalósítását.

Kérlek, hogy a napi aktualitásokért kattints ide, lécci!

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .