Újhold + 1 nap = kellemes hatások

Új hónap és Újhold. Gyenge poén, de kihagyhatatlan! 😀

A Holdunk haladási sebessége teljesen átlagos. Mégis produkál különleges helyzeteket.

A Hold

  • a lélek bolygója és
  • az események beindítója.

A szeptikusok állásfoglalása szerint, nem bizonyítható a lélek létezése. Szerintük, ami nem látható vagy nem lehet láthatóvá tenni, annak a léte nem bizonyítható. Ergo – lélek nincs, nem létezik.

Ha nincs lélek, akkor hogyan és miért születtek szólás-mondások róla?
Itt találsz egy szép hosszú listát róluk. Ismertet, kevésbé ismertet és biztosan lesz olyan is köztük, amelyeket még sosem hallottál. Új ablakban nyílik meg.

Az igaz, hogy az emberi test legérzékenyebb részének, a léleknek, a testben elfoglalt helyét – bár nagyon régóta kutatják -, pontosan még ma sem ismeri senki.
Csak feltételezés vannak. Készült ugyan róla már film is, hogy mennyivel lesz könnyebb az ember, amikor megáll a lélegzete és/vagy a szívverése.

Most, hogy már kellőképp ráhangolódtunk a Holdra, 😀 nézzük meg, milyen hatásokkal ajándékozza meg a Föld lakóit!

Február 1. – Újhold

– reggel 6:46-ra fogyott el teljesen a Vízöntőben a Hold –

A józan ész és a tiszta lelkiismeret kapcsolata és az őszinteségi rohamok ideje után, már nulla óra előtt, találkozik a Nap és a Hold hatósugara.

A Nap még mindig együttáll a – a feladatokat korlátozásokba csomagoló és az élet leckéit – számonkérő Szaturnusszal. Ez frusztrációkat és kisebbségi komplexusokat szokott szülni. Esélyes a dolog, hogy most valamilyen döntési bizonytalanságot hozott/hoz az életedbe, amelyet – a semmiből bevillanó – kósza ötlet váltott ki. Olyanokra gondolj, mint a jó lenne, de … vagy a mi lenne, ha …

Hallgass a megérzéseidre! Különösen akkor, ha a születésnapod, a Holdad vagy az Acendensed víz elemű jegyben van. Szívesen segítek benne, ha nem tudod valamelyiket!

A Hold este 8 után lazítani kezdi ezt az összebújást. A Nap és a Szaturnusz még további 2 hétig egymásba kapaszkodnak.

Február 2. – Újhold utáni +1 nap

– 3 további Hold-kapcsolat +1 bolygómozgás –

 

A Hold 12 órakor éri el a Halak jegy határát. A Hold is bolygó, ezért a jegyváltásai bolygómozgások. A  Halakban  állomásozó Jupiter már tárt karokkal várja. Erre szerdán visszatérek a február 4-én esedékes jegyváltása kapcsán.

Hold – Mars14 órától szemezgetnek egymással.
A víz elemben álló Hold megérzéseit tölti fel föld elemű megfontolt energiával. Az elkezdem-végig csinálom tetterőt táplálja.

Hold – Uránusz21 órától az előző kapcsolata során kialakult emóciókat fogja megtölteni ötletekkel. A Marstól kapott tűztől akár lángra lobbanthatod ezt az uránuszi szikrát.

Hold – Vénusz22 órától a szeretett otthon és társ meg a szerelem köré csoportosulnak az ötletek és a marsi energiák.
Az ilyen hatások idején dúl a love és megszaporodnak az éljünk együtt, bútorozzunk és/vagy házasodjunk össze.
A meglévő szerelmi és baráti kapcsolatokban is csúcsra jár a harmónia. Sőt, akár kreatív, művészi képességeket is felszínre tud hozni egy ilyen Hold impulzus.

Ez a kvartett 3-án reggelig fog együtt muzsikálni. Használd ki 2-án mindezek jótékony hatását!

Biztosíts be magadnak, hogy ez ne csak egy felröppenő dallam emléke maradjon a számodra! Benne van a Bakban lévő Mars befolyásában.

Legyen ez az összhang az életed szimfóniája!

Mindeközben a Hold már délben a következő jegyben – a Halakban van, amelynek itt találod a lényegét!
Új ablakban nyílik meg.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .