Viszlát jövőre

Március 30-án 7:34-kor a Skorpió állatövi jel fölé érkezett a Hold.

Ez a zodiákusjel a víz elemhez tartozik, ezért nedves + hideg. A Hold, általában, a víz elemű zodiákus jegyekben érzi jól magát.

Ez a hely most pont nem ilyen. Gyengécske annak ellenére, hogy még a legnagyobb és legfényesebb arcát mutatja nekünk. Csak 2 nap+1,5 órát enged meg magának, nagyon siet folytatni az útját. Még így, teljesen kigömbölyödve is. Mint Rák szülöttnek, mindig is az én bolygóm volt, de most aztán le sem tagadhatnánk, hogy rokonok vagyunk. Gyerekkoromtól fogva túlsúlyos voltam, de mindig siettem és a sportolásnak köszönhetően, bírtam a tempót. 😀

Ez a márciusi utolsó zodiákusjel váltása a Holdnak.

A Skorpió uralkodó bolygója a Mars, aki éppen az Ikrek zodiákusjel kellős közepén jár. Említésre méltó kapcsolata most nincsen a Holddal, de a jegyváltás után lesz olyan, amely pillanatnyilag csak alakulóban van. Akkor majd beszélünk róla.

A Marsnak itt nincsen rangja és csupán egyetlen kapcsolata van. A még mindig a Vízöntőben uralkodó Szaturnusszal. Jót tesz nekünk ez a fényszög, mert a hirtelenkedni szerető Marsot korlátok közé szorítja a Szaturnusz. Lendületesek leszünk, de figyelmesek és körültekintőek, akár a legapróbb részetekig.

A Skorpió merészségéből, kutató hajlamából és szenvedélyéből küld ízelítőt a számunkra a Holddal. Ugyanakkor a gyanakvásunk felerősödik és a harag bosszúálló hajlamokat is generálhat a következő 2 napban.

Amikor a Hold a Skorpióban jár, az új vállalkozások indításával, a peres ügyekkel, a kiszámítható és erős ellenállással szemben kiemelten fontos az óvatosság és körültekintő eljárás. Ez is a szaturnuszi visszafogottság üzenete.

Szervezetünk és testünk érzékeny részei ilyenkor a nemi szervek, a prosztata, a húgycső, a húgyhólyag, a végbél és a végbélnyilás. Különösen körültekintőek legyünk, hogy ne sérüljenek és ebben is segítségükre lesz a Szaturnusz. Lehetőleg műtéti beavatkozásukra se most legyen szükségünk.

A víz és levél napokról van szó.

Erősítsük az energia háztartásunkat a levél jellegű táplálékkal. Ezenkívül a szénhidrátok ilyenkor nagyobb mértékben képesek beépülni, mint más napokon. A gabonafélék és a cukrok fogyasztása minden körülmények között odafigyelést igényel, mert a szénhidrátokra szükségünk van, de a bevitt mennyiség nem mindegy.

Háztartásunkban a víz igényes tennivalóknak kedveznek ezek a napok, úgymint a mosások:

  • lemosás,
  • kimosás,
  • felmosás stb.

könnyebbek és eredményesebbek. Jól jön ez most a húsvéti készülődés idején.

Szobanövényeink locsolása ismét aktuális. A palántáinkra is gondoljunk. Adjunk nekik tápoldatot is, hiszen már több fényt kapnak, ébren vannak, fejlődésnek indultak és éhesek.

Kényeztetésünkre javaslom, hogy hidratáljuk magunkat is, kívül-belül egyaránt:

  1. egyrészt igyunk legalább óránként, amikor még nem is érezzük a szomjúságot,
  2. másrészt a bőrünk víz szükségletére is legyünk tekintettel.

A frizura nem szokta ilyenkor megtartani a formáját.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .