A decemberi Bakban járó Hold hatásai

A Bak csillagkép fölé érkezik a Hold 15-én délután ½ 4-kor. Szinte az utolsó föld minőség lesz idén.

Miért szinte? Azért, mert a következő december 24-én, amikor már az ünnep előszobájában leszünk, fog kezdődni.

Addigra már jó lenne, ha alább hagyna a zsizsegés és mindenkinek sikerülne elcsitulnia. A békesség és a nyugalom hozzátartozik az ünnep hangulatához, nekem legalább is. Annak ellenére, hogy ez más lesz, mint amilyen valaha is volt. Nem kicsit. Nagyon.

A Bakban járó Hold idején a testrészeid közül a bőrödre, a csontjaidra és térdedre is figyelj. Kíméld őket, legyél tekintettel az érzékenységükre. Foghúzás hangsúlyosan nem javasolt!

és gyökér napok következnek.

Táplálkozásnál használj kevesebb sót. A zöldfűszerek használata ebben segítségedre van. A növények gyökere, gumója vagy hagymája jusson a tányérodra.
Tegyél meg magadért annyit, hogy ily módon is támogatod az immunrendszeredet!

Bár gyomok is alszanak télen, a cserepeseket érdemes végig nézni és kitessékelni a hívatlan látogatókat. 😀

Amikor a Hold a Bakban jár nem kedvez az új kapcsolatoknak, könnyen félbeszakad és csúf viszály lesz belőle. Randevút, a főnökkel történő megbeszélést és üzleti találkozót is más napokra tervezz.

Pihenésként javaslom a szaunát, gőzfürdőt, utána bőrápolást, meditációt, esetleg talpmasszázst.

15-én Hold-Neptunusz – Segít megszabadulni a régi érzelmi mintáktól, mint amilyeneket most a Szaturnusz felszínre csalogat. Támogat az újak kialakításában és az otthoni élet okos átalakításában. Képességet ad az üzleti módszerek fejlesztésében.

Hold-Mars – Nézeteltérések, veszekedések, agresszivitás, fékezhetetlenség fényszöge. Megfontoltság a köbön erősen ajánlott. Gond lesz az önkontrollal. Hirtelen haragból hazugságok, sértegetések és a legrosszabb esetben bűncselekmények is történnek. A harag rossz tanácsadó.

Hold-Plútó – Ahonnan a buldózer elvonul, ott kő kövön nem marad. Ezért, ha most úgy érzed, hogy meg kell lépned valami fontosat, alaposan mérd fel a várható következményeit. Óvatos legyél, mert ha feltüzelt a Mars és meggondolatlanul cselekszel, a visszacsinálására az esély a nullával egyenlő.

Hold-Jupiter – A pozitív megérzésektől és gondolatoktól kapott lendületet támogatja. Hasznosíts, fogj hozzá a megvalósításához most!

Hold-Szaturnusz – A múlthoz való makacs ragaszkodást erősíti. Elő kell venni a józan paraszti észjárást, mert visszasegít a mába! A Neptunusz hatása támogat benne.

16-án Hold-Vénusz – A családi élet, az otthon és a művészi képességek fényszöge. A kreatív tehetség otthon is kibontakozik művészi étel-kompozíciókban, álomszép sütikben, a lakás díszítésében és bármilyen háztartási tevékenységben.

Hold-Uránusz – A hátráló Uránusz akadályozza, visszafogja a kalandvágyat, így az érzelmi hullámvasút is elviselhetőbb lesz.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .