Hideg van, kell a tűz

Ma hajnalban, 3 óra 40-től a Nyilas csillagkép felett jár a Hold. Itt lesz 14-én egész nap és 15-én hajnali 4-kor lép tovább. Ez bizony még 48 óra sem lesz, ami azt jelenti, hogy az átlagosnál gyorsabban halad. Így most azzal kell számolnunk, hogy a jó érzések is hamar elhagynak bennünket, nemcsak a kellemetlenségek.


Hold-Vénusz – Ez még az előző jegyben kezdődött, de Karácsony előtt a legveszélyesebb fényszög, mert óriási késztetést érzünk a luxus cuccok megszerzésére, adósságok árán is.
Hold-Jupiter – nem változott december 11. óta és a
Hold-Szaturnusz – ugyancsak változatlan.
Mindkettőt itt találod: https://segitahold.hu/a-spajzolj-okosan/

14-én Hold-Merkúr – Az érzelmi dolgok ilyenkor észszerűen is kezelhetők és ez fordítva is igaz. Benne van a pakliban, hogy az érzelmek győznek a logikával szemben.

Hold-Neptunusz – Nagyképűsködést és hencegős, füllentős hajlamot generáló fényszög. Ennek a túltengő egónak ráadásul nincs is valós alapja, mert csak cél nélküli ábrándozás az egész.

Hold-NapÚjhold lesz! Reggel 7-kor találkoznak és délután 3 óra után ér véget a pásztoróra. 😀 Viszont a +-2 napos szabály 16-án fog lecsengeni.

Testrészeink közül

  • a felkar,
  • a csípő és a combok közötti szakasz, benne az ágyéki résszel,
  • az idegrendszer, különösen a fenti szakaszban lakozó ülőidegek és az ízületek, kiemelten a csípő és a combok közti részen érintettek ilyenkor.

A problémás részeket fürdővel, izomlazító krémmel, antioxidánsokkal, bőséges folyadékkal, elegendő B-vitaminnal hasznos ellátni. Részben a megelőzés, részben pedig a gyógyulás érdekében.

Fehérjék, gyümölcsök, termések napjai lesznek.
Az étkezésedből ne felejtsd ki őket!

A háztartásban tartósításra való napok lesznek. Elsősorban szörp vagy lekvár vagy kompót készítésében gondolkodj, mert az meglepi is lehet a fa alá. A kovászolásra is alkalmasak a tüzes napok. Persze a sütés, főzés is ide tartozik, tekintettel a tűz elemre. Például a mézeskalácsok, a habkarikák sütésének ideje is ilyenkor van.
A fehérje porokkal és egyéb fehérje tartalmú készítményekkel is mindig számoljatok!

Két tüzes cikluson már túl vagyunk, ez a 3. lesz. Megtalálod a részleteket, csak kattints a linkre, lécci!
https://segitahold.hu/a-tuzes-dolgoknak-is-4x-lesz-rendelt-ideje-karacsonyig

Ismét jó napok jönnek a frizurázkodásra. Azt, hogy mire és meddig tart itt tudod elolvasni:
https://segitahold.hu/a-szep-hajkorona-egyik-titka/

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .