Spájzolj okosan!

Megérkezett a Skorpió csillagkép fölé a Hold, ma hajnali 3 órakor. Két egész napot fog itt tölteni és 13-án hajnalban megy tovább.

A 11. és a 12. a spájzolás napjai. Most kell feltölteni a kamrát és/vagy a hűtőszekrényt és a fagyasztót, illetve fagyasztott termékek beszerzését is erre a napra célszerű időzíteni.
Az az érdekes helyzet áll elő 13. Ezüst vasárnapra, hogy semmiféle vásárlásra nem lesz alkalmas ez a nap. A legjobbat azzal tesszük, hogy otthon maradunk.

Nézzük meg, milyen hatásokra készüljünk fel!

Összességében elmondható, valamennyi fényszög, ilyen-olyan formában ugyan, de érinti a bevásárlásaidat a következő napokban.

11-én Hold-Jupiter – Nagyvonalúságot és adakozó hangulatot teremt. Hamar fellelkesít. Óvatosan vele és fontos, hogy a ló innenső oldalán tudj maradni. Az érzelmek túl inspirálóak és könnyen magukkal ragadnak. Hiszen a Jupiter mindig nagyban gondolkodik. Figyelj rá, hogy a karácsonyi színek, fények illatok ne varázsoljanak el annyira, hogy túlköltekezés legyen a vége. Bármilyen ajánlatot kapszhatsz, amelyről esetleg később kiderül, hogy túl szép volt, hogy igaz legyen.

Hold-Szaturnusz – Szomorú érzések, gondolatok, fájdalmas emlékek fényszöge. A zaklatott és elégedetlenkedő, alkalmanként szőrszál hasogató érzéseket válthat ki.

Hold-Plútó – Az ok nélküli elzárkózás, visszahúzódás utáni vágyat támogatja. Régi viselkedés minták, paradigmák akadályozzák az őszinte viselkedést. Egy dallam, egy szó vagy egy emlék, esetleg egy hír, ami éppen csak átsuhan rajtad, kiváltója lehet a visszahúzódásodnak. Valójában nem ok nélküli, csak pillanatnyilag nem találsz rá magyarázatot.

Ők hárman még mindig együtt űzik az ipart. Igaz, a Plútó és a Szaturnusz között már a távolság, de a Jupiter még mindig közöttük áll.

Hold-Uránusz – Érzelmi hullámvasútra tesz, amelynek következtében – erős kontroll vagy önkontroll hiányában – szétzilálhatja a családi és baráti kapcsolatokat. A hátráló Uránusz befolyása miatt, többnyire kellemetlenek lesznek ezek az érzések.

Hold-Neptun – Az érzékenység, a fogékonyság, a naivitás, az idealizmus fényszöge. A hátráló Uránusz kellemetlenkedése és az érzelmeket felnagyító Jupiter hatása már megágyazott neki. Maradj a realitások talaján!

12-én Hold-Vénusz – Karácsony előtt a legveszélyesebb fényszög, mert óriási késztetést érzünk a luxus cuccok megszerzésére, akár pazarlás árán vagy anyagi problémák fennállása esetén is.

Hold-Plútó – A saját akaratból történő megújulást támogatja az élet valamennyi területén. A régi minták helyett új gondolatok, eszmék, érzelmek és módszerek sikerre vitelére ad lehetőséget. Például dobd sutba az Újévi fogadalmakat, helyette tervezd meg, hogyan érheted el, mit tegyél a célod érdekében. Írd le, írj mellé határidőt és engedd meg az agyadnak, hogy felszínre hozza számodra a megoldásokat. Aztán csináld meg! Többetér minden fogatkozásnál.

Hold-Jupiter – Segít felismerni az élet apró örömeit. Sok-sok pozitív gondolat születik ennek a fényszög kapcsolatnak a hatása alatt. Többek között megerősíti a saját akaratból történő megújulást, amelynek a lehetőségével a Plútó most kínált meg téged.

Hold-Szaturnusz – Józan türelemre int és a gyakorlatias gondolkodásra ösztönöz az üzleti- és magánéletben egyaránt. A külső és a belső rend megőrzését támogatja. Ő az, aki a túlzásoktól véd.

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .