Újhold után a Plútó is segít

A kezdet az, bármiről legyen szó, amikor változás történik, új dolog érkezik az életünkbe. A várakozás, az elvárás bennünk van, de abban a pillanatban még nem tudhatjuk, hogy jó vagy rossz lesz-e számunkra. Ezért aztán a kiszámítható dolgokat szeretjük, mert a volt-van-és lesz biztonságot nyújtó érzését erősíti bennünk.

A huncut Holdnak 2 különcleges tulajdonsága biztosan van:

  1. Nincsen saját fénye, mégis láthatjuk őt szabad szemmel is.
  2. Folyamatosan változik, mégis állandó, mert a ciklikussága okán előre kiszámítható.

A Bak, föld minőségéből fakadóan, realista. Ő az, aki 2 lábbal a földön áll. Ő az, aki tudja, miből élünk és mitől félünk. A világra vonatkozó (mundán) analógiában a hivatást, a karriert, a munkát, a pályafutást, a vállalkozást érinti.

Konkrétan, az egyéni életekben azonban ez mindenkinél mást és mást jelent aszerint, hogy az életének, a munkavállalásának, a vállalkozásának mely területe volt kapcsolatban, a megszületés pillanatában, a Bak csillagképpel.

Igaz, hogy ez a mostani Újhold még a Nyilas csillagkép fényében lett teljessé, de az elindult növekedési szakasz első napjainak történései már a Bakba zajlanak.

A dagadásnak indult Hold ereje fokozatosan növekszik. Ezt az erősödést meglovagolva be tudsz vezetni az életedbe új szokásokat, új tevékenységeket, új eseményeket stb. Olyat, amelyet esetleg már régóta kerülgetsz, de a késztetésed, a vágyad még nem volt elég erős, esetleg olyat, amely éppen most pattant ki fejedből.

A csodára, mint mindig, egy kicsit várni kell majd, nem biztos, hogy meg fog történni a Teliholdig hátralévő 2 hétben. Ugyanakkor a „minden kezdet nehéz” szakaszon át fog segíteni. Legyél céltudatos, ne akarj nagyot, mert úgy járhatsz, mint a szarka. 😀

  1. Az okos, megfontolt viselkedés azért is erősen ajánlott, mert a Plútó még mindig a Bakban van.
  2. Segíteni tud egyrészt az általad változtatásra vagy kidobásra ítélt szokás, tevékenység, esemény stb. ledózerolásában,
  3. másrészt az új, a szebb, a jobb felépítésében, mert elszánttá, állhatatossá tesz.

A Plútóval kapcsolatban mostanában leginkább a járványhoz köthető analógiájáról beszélnek, pedig ez csak egyfajta figyelmeztetés a részéről, nevelési célzattal. Valójában a Plútó mindig a számvetésre alkalmas időt jelzi. Már eddig is volt benne részünk néhányszor, 2008. november 26-tól, amikor a Bak csillagképhez érkezett.

A 360°-os ekliptikán 284 év alatt ér körbe. 2024. november 19-én elhagyja majd ezt a csillagképet. Addig viszont még sok víz folyik le a Dunán.

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .