Amikor a Hold a Bika csillagkép fölé ér

Október 30-án, este 10 óra után, vált jegyet a Hold, amikor a Bika csillagkép fölé ér. A Bika föld jegy. Mint ilyen a tulajdon, az anyagiak, a pénz egyik jelképe, a fizikai lét alapfeltételein túl.

30-án Hold-Merkúr – Félreértéseket, mellébeszéléseket és szándékos félrevezetéseket okoz. Hiteles információk nélkül, csípőből, kár véleményt mondani és hosszú távú következtetéseket levonni. Nagy a tévedési lehetőség és hátráló Merkúrral akadozik a kommunikáció. 31-én reggel 9 után vége.

Hold-Szaturnusz – Szomorú érzések, gondolatok, fájdalmas emlékek zaklatottá tesznek bennünket. 31-én reggel 8 után vége.
31-én mindkét kapcsolat folytatódik, valamint a következőkkel bővül.

15:40-kor lesz fokra pontos a Telihold. Sok a kiáramló energia, nő a szülőszobák forgalma, valamint a balesetek és erőszakos események száma is.

Hold-Uránusz – 16:18-kor, fokra pontosan az Uránusz mellé lép a Hold. A képzelőerő, a „szikra”, a bevillanások, a váratlan megérzések fényszöge.

Nap-Uránusz szembenállása 24-én kezdődött. Az október 30. pénteki bejegyzésemben részletesen írok róla.

Testrészeink közül a nyak és valamennyi benne megtalálható továbbiak, valamint a vállak és a karok a Bika csillagjelhez tartoznak. Foghúzás kerülendő továbbra is, mert  mindjárt Telihold lesz, felszálló ágban!

Só és gyökér napok jönnek.
Főzéskor és étkezéskor ne, vagy csak nagyon kevés sót használjunk. A táplálékkiegészítők ásványi só és nyomelem tartalma is jól épül be ilyenkor.

A háztartásodban csak otthonod szépítésével érdemes foglalkozni.

A kertedben még lehet tél-alá vetni és fákat, bokrokat ültetni, valamint a cserepeseket „téliesíteni” és/vagy átültetni.

A szépítkezés, kényeztetés most a bőrápolásnak kedvez.

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .