Holdhatások – egyszerűen

A Sikereid Időzítő Naptára, röviden S.I.N., amelyet a tevékenységeid sikerességéhez ajánlok a figyelmedbe, minden jegyváltás kapcsán.

Igaza van Gátszegi Magginek és köszönöm, hogy felhívta rá figyelmemet, mert ez nem egy „klasszikus” vagy megszokott felépítésű holdnaptár, amely

  • elárulja, hogy a Hold éppen melyik csillagkép felett jár és ezzel
  • milyen tevékenységeket preferál, valamint
  • mikor érkezik meg a következő zodiákusjelbe,

hanem az is kiderül belőle, hogy ez mit hoz a te életedbe. Kalendáriumként működik.

Az aktuális leírásban minden alkalommal szerepel a zodiákusjel

  • pozitív és
  • negatív

hatásainak felsorolása.

Régebben már említettem, amikor még nem volt S.I.N., hogy ez mit jelent. Ezt szeretném most felfrissíteni és egyértelművé tenni.

A natális, magyarul születési képlet esetében egy konkrét személyről és az ő lehetséges tulajdonságairól van szó, amikor az asztrológus elmondja például milyen lehetőséggel ékezett meg az új ember erre a világra.
Teszi mindezt azon körülmények elemzése mellett, amelyeket a horoszkóp megmutat neki.

Nevezetesen: valamennyi bolygó egymáshoz viszonyított elhelyezkedését, fényszög kapcsolataik minőségét, a horoszkóp jegyeiben és házaiban elfoglalt helyüket is számításba kell vennie. Ugyanis a születési, horoszkóp egy pillanatfelvétel, egy polaroid kép arról, hol álltak a csillagok az első levegővétel pillanatában. Egyszeri és megismételhetetlen állapot.

Csak az érintett újszülöttről, csak ott, csak akkor, csak abban a percben.

Például egy a Bakban született ember egyik pozitív tulajdonsága a takarékosság. Ez azonban majd csak évekkel később lesz csekkolható.

Miként a Föld is forog szakadatlanul, úgy a felettünk lévő csillagok sem lazsálnak, róják a köreiket. A látogatásuk gyakoriságát a csillagképek felett a személyes tempójuk határozza meg és nincs köztük 2 egyforma gyorsaságú.

A Hold, mint a leggyorsabb ismert bolygó, havonta – minimum 1 alkalommal – befut 1-1 csillagkép fölé.
Ezért a földi életre gyakorolt hatása egy kicsit másként értelmezendő, mint például egy születési horoszkópban.

Például, amikor a Bak csillagkép fölé érkezik a Hold, akkor kevésbé érvényesül az impulzív vásárlási hajlam. Ilyenkor hangzik el a leggyakrabban, hogy „köszönöm, csak nézelődök.”

A sűrű ismétlődésből fakadóan, előre fel lehet készülni rájuk. Nemcsak az érzelmi hatásokra, hanem például – a teljesség igénye nélkül – az egészség megőrzésére, a kerti vagy háztartási tevékenységekre, haj- és bőrápolásra, nyaralásra, tanulásra, vállalkozásokkal kapcsolatos feladatokra stb.

Olyan ez, mint amikor azt mondod egy sikeres emberre, „jókor volt, jó helyen”. A Hold megmondja neked, mikor van a jókor és hol van a jó hely.

Erről szól a Sikereid Időzítő Naptára.

Legyél te is jókor, jó helyen és a sikerült! felemelő érzésén túl, időt, pénz és energiát takarítasz meg!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .