Miért lett más az októberi prognózis, mint a korábbiak?

Augusztus eleje óta már ti is tudjátok, hogy a hátráló (retrográd) bolygónak is van ereje. Hónapokon keresztül 6 retrográd planéta is volt felettünk, a Mars, a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz, a Neptunusz és a Plútó.

Okoztak már kiolthatatlanak tűnő erdő és bozót tüzeket, megállíthatatlannak látszó hömpölygő áradatokat, sárlavinákat, légi, vízi, közúti és vasúti katasztrófákat. Mindezek emberéleteket követeltek, őshonos állatok és növények pusztultak el, gazdasági veszteségek keletkeztek. És akkor még az egész világot ágynak döntő járványról nem is beszéltem.

Nekünk, földi halandóknak, ez azt jelenti, hogy a mi kis életünk sem folyhat az eddig megszokott medrében, mert meg kell barátkoznunk a gátakkal, az akadályokkal, amelyekből továbbra is bőségesen kapunk. Legyőzni valamennyit nem tudjuk.

A túlélésünk záloga, hogy el kell fogadnunk – ha tetszik, ha nem – az új szabályokat és új keretek között kell megoldanunk a baráti és családi kapcsolataikat, a létfenntartásunkat, a munkánkat vagy a tanulásunkat.

Bízom benne, hogy nektek is van már egy jól bevált forgatókönyvetek az elmúlt közel 7 hónapos tapasztalattal a hátatok mögött.
Kérlek benneteket, lapozzátok fel és gondoljátok át a dolgaitokat, mert óriási az eshetősége, hogy ismét szükségetek lehet rá.

Olyan rendkívül ritka bolygó csoportosulásokat élünk meg ebben az időszakban, amelyek között van olyan, amely 100 éve nem volt és olyan is van, amely még ennél is ritkábban fordul elő. Decemberben meg fogunk élni egy olyan Szaturnusz-Jupiter találkozást (együttállást), amely csak 20 évente ismétlődik, mindig más csillagkép felett. Ez nem a világvége, de következik belőle, hogy az általuk képviselt és kiváltott hatások érződni fognak a következő esztendőkben is.

Holnap este, 22:06-kor, még az égi kísérőnk is csúcsrajár. Telihold lesz!
Ezért lett más az októberi prognózis, mint a korábbiak.

Figyeljetek és vigyázzatok magatok, szeretteitekre és mindenki másra!

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .