Mindig itthon akarok lenni!

Tudom, bátor kijelentés ez, hiszen már 1  éve, hogy a home office világát éljük. Vannak még rajtam kívül is szép számmal olyanok, akik szeretik ezt a felállást. Persze, nem a karantént és a kiváltó okát, hanem a tényt, hogy otthonról dolgozhatnak.


Amikor találkozol olyan mondattal, hogy

    • én szeretek itthon lenni;
    • jól érzem magamat a lakásomban;
    • szívesen dolgozom itthonról,

akkor bátran élhetsz a gyanúperrel, hogy valami köze van az illetően a Rák zodiákus jelhez. A hétfő “fóbiások” és azok, akik csak házitündérek akarnak lenni, már egy másik történet. 😀

A Rák a víz őselemekhez tartozik és mint ilyen, nedves és hideg. A víz rugalmas, ezért képes a legkisebb résen is átjutni és mindenféle alakot, formát felvenni. Ez az emberi tulajdonságokban is megnyilvánul.

Milyenek leszünk a következő 2,5 napban?

Azt szinte mindenki tudja a Rák szülöttekről, hogy jó szülők és családcentrikusak. E mellett még

  • érzékenyek és rapszodikusak,
  • óvatosak és félénkek,
  • gondoskodók és aggodalmaskodók,
  • háziasak és anyáskodók.

Nem véletlen ez, hiszen a Hold – az érzelmek és a lelki élet megtestesítője – ebben a zodiákusjelben van ereje teljében. A Holdtól kapják a jegy szülöttei azt az ösztönösséget, amellyel szinte minden megérzésük “bejön”. Mindez azért van így, mert itt van a Hold birodalma, ez az ő otthona.

A kapcsolatok az Éjszaka Királynője esetében fontosak, mert ő pontosítja be az eseményeket, amikor létrejön egy-egy fényszöge. Különösen így, hogy bolygótárs/ak nélkül járja végig az útjának ezt a szakaszát.
Kellemes fényszögei lesznek a Vénusszal és a Marssal. A zodiákusjel végén azonban szembe kerül a Plútóval.

Mint azt már többször is mondtam, a Plútó a buldózer és a Holddal való szembenállása olyan változásra, változtatásra emlékeztet bennünket, amelytől vagy amelyektől félünk. Pedig vannak olyan érzéseink, amelyeket el kell engednünk, még akkor is, ha ez fáj vagy bármennyire nem akarjuk megtenni. Az otthonunkból is kiteszünk dolgokat, amelyek már nem illenek oda, vagy már nem funkcionálnak, ahogyan elvárnánk tőlük. Kipakoljuk őket, hogy új harmóniát tudjunk teremteni.

Amikor a Hold a Rákban jár, kedvez a ház körüli munkáknak, és bérelni vagy bérbe adni is sikeresen fogunk. Halászatra és pecázásra is alkalmasak ezek a napok. Költözködést inkább máskor érdemes bonyolítani.

A testünkben a gyomrunk, a bélrendszerünk, az anyagcsererendszerünk, a melleink, továbbá a nőknél a menses működésére hat a Hold meg az uralma alá tartozó Rák zodiákusjel. Védjük őket a váratlan sérülésektől és a nem életmentő műtéti beavatkozásoktól.
Még mindig növőben a Hold, a foghúzás is veszélyes lehet.

Szénhidrát és levél napok lesznek.

A táplálkozásunkban, az étkezések során inkább a leveles zöldségeké, salátáké legyen a főszerep. Ez most nem a lisztes, keményítős, cukros ételek ideje. A növő Holdnál a súlyunk is könnyebben növekszik. 

háztartásban  a vízzel kapcsolatos valamennyi tevékenységünk sikerrel jár. A cserepeseink locsolása most lesz időszerű. Azért túlzásba ne essünk! 😀

Kényeztessük magunkat pihentető, illatos forró fürdővel, test- és talpmasszázzsal (a fent említett testrészek kímélése mellett), hidratáló arcápolással. És igen, a frizurát, halasszuk el legalább a Hold következő állomásáig

A február 27-i Teliholdig az energiák befelé gyűlnek és a feszültség halmozódik, majd váratlanul, akár minden ok nélkül is elszakad a cérna.

Veszélyes és viharos napokat élünk.

Vigyázzunk egymás lelkibékéjére, mert szükségünk van egymásra!

 

 

0 hozzászólás

Hagyjon egy választ!

Szeretne csatlakozni a beszélgetéshez?
Nyugodtan járulj hozzá az alábbiakban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .